Τρίτη 7/9/2010 έναρξη του blog.



Την Τρίτη 7/9/2010 έγινε η έναρξη του συγκεκριμένου blog.

Χρησιμοποιήθηκαν, όσο είναι δυνατό, σκούρα χρώματα (μαύρο, σκούρο μπλέ κ.λ.π.) για λιγότερη ένταση φωτός και συνεπώς λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Το blog λειτουργεί σε BETA version.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ελληνικό app καταργεί τα λάθη στην πληκτρολόγηση στις οθόνες αφής



Τρία παιδιά κατάφεραν να φτιάξουν ένα app που βρίσκει τάχιστα τι πάει να γράψει ο χρήστης ακόμα κι αν δεν πληκτρολογήσει ούτε ένα γράμμα σωστά ή πατάει έξω από την περιοχή του πληκτρολογίου. Κανένα σύστημα αυτόματης πρόβλεψης λέξεων δεν κάνει κανένα λάθος, το Fleksy όμως θεωρείται ότι τα καταφέρνει πολύ καλά. 




Είναι ακόμα μικροί, δεν έχουν καν πατήσει τα -άντα. Ο Κώστας Ελευθερίου και ο Γιάννης Βερδελής γνωρίζονται από το Πανεπιστήμιο του Warwick στην Αγγλία και έχουν από καιρό ανοίξει τα φτερά τους για άλλους τόπους. Κατοικούν πια στο Σαν Φρανσίσκο με τις απότομες ανηφοριές και στην ομάδα της Syntellia -έτσι ονομάζεται η εταιρεία που σύστησαν- συμμετέχει πλέον ένας ακόμα παλιός συνεργάτης του Κώστα, ο Βασίλης Ράππος -ίσως πολλοί να τον γνωρίζετε ήδη από το δημοφιλές του app, το iSteam, που έμοιαζε να κάνει μαγικά στην οθόνη του iPhone, όταν με ένα φύσημα έπιανε πάχνη.



Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails